Mogelijkheden

Mogelijkheden

Arabica Inboedelservice helpt u met het verhuizen van uw spullen, het afvoeren van overtollige spullen en/of het veegschoon opleveren van uw woning. Daarnaast kunnen wij ook uw kluswerkzaamheden uit handen nemen. Denk hierbij aan het ophangen van een schilderij, het plaatsen van planken, het repareren van schade in uw woning en het in elkaar zetten van meubels. Arabica Inboedelservice helpt u graag met het klussen in en rondom uw woning. Onze vakmannen staan klaar om uw woning te schilderen of te behangen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het verbouwen of het vervoeren van spullen ervan. Arabica Inboedelservice heeft ook op het gebied van klussen, ervaring en kennis in huis.

Verhuizen

Wij staan klaar om u een handje te helpen bij het verhuizen naar uw nieuwe woning. Denk hierbij aan het sjouwen van banken, wasmachines en andere grote of zware objecten. Verder kunnen wij de oude woning ontruimen en klaar maken voor de nieuwe eigenaar. Wij nemen uw zorgen tijdens de drukke periode van het verhuizen graag uit handen!

Overtollige spullen

Als u overtollige spullen heeft die herbruikbaar zijn, dan kunt u contact opnemen met Arabica Inboedelservice. Onder spullen verstaan wij niet alleen huisraad, maar ook zaken als textiel en kleding. Wij maken dan een afspraak wanneer u de spullen kunt komen brengen, of wanneer wij deze bij u ophalen. Met het doneren van uw herbruikbare spullen helpt u de minima in uw gemeente. Het unieke concept van Arabica Inboedelservice is namelijk dat uw spullen, na schoonmaak en check, tegen kostprijs aangeboden worden aan minima.

Overtollig textiel / kleding

Net als overtollige huisraad kunt u ook overtollig textiel of kleding aanbieden aan Arabica Inboedelservice. Neem contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen maken, wanneer u de textiel / kleding komt brengen of wij het komen ophalen. Na controle zal de herbruikbare textiel / kleding aangeboden worden aan minima.

Veegschoon opleveren

Arabica Inboedelservice kan uw woning veegschoon opleveren. Op aanvraag worden zaken als vloerbedekking, gordijnrails etc. verwijderd en afgevoerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarbij wij rekening houden met de staat en de grootte van de woning en de hoeveelheid af te voeren afval.

Arabica Inboedelservice

Het juiste adres voor het snel en professioneel leegruimen van uw woning

en het opleveren conform de eisen van de verhuurder of eigenaar.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.